facebook tracking

Liker du mennesker minst like godt som tall?

Da er døren åpen hos oss!

Stillinger

20 erfarne medarbeidere skal hentes til BDO. Ingen enkel oppgave. Sannsynligvis har du det riktig bra der du er, men kan det være på tide å skifte terreng? Få inspirasjon fra nye, engasjerte kolleger som virkelig brenner for faget sitt? I BDO har de ansatte et bredt spekter av utdanningsbakgrunner, og det er det som gjør jobben så spennende! Vi kan rett og slett friste med et arbeidsmiljø der folk stortrives. Ta en titt på stillingene under.  

Ta gjerne kontakt med Hanne Holst, 900 500 84 eller Marit Sivertsgård, 958 04 455 – rådgivere i Adecco Finance and Office Select. 

3 regnskapsmedarbeidere med erfaring fra finans

Har du noen års erfaring med regnskap A – Å, og kjenner deg klar for mer ansvar? Hos BDO går du inn i et team og får ansvar for egne kunder. Stillingen er fast og rapporterer til teamleder.              Med erfaring fra finansbransjen, regner vi med at du kjenner kundegruppen og vet hva oppgavene dreier seg om i store trekk. Det viktigste for BDO er at du er ambisiøs på teamets og egne vegne, og at du lett går den ekstra mila for å sikre kunden de beste løsningene. Arbeidssted er Vika i Oslo.


 

Søk her :)

1 regnskapsmedarbeider med god erfaring fra handel og service

Har du noen års erfaring med regnskap A – Å, og kjenner deg klar for mer ansvar? Fast stilling ledig hos BDO, og du vil inngå i et team der du får ansvar for egne kunder. Stillingen rapporterer til teamleder. 

Med erfaring fra handel og service, regner vi med at du er komfortabel med å ha den kommersielle hatten på i alle situasjoner, og at du vet hva de faglige oppgavene dreier seg om i store trekk. Det viktigste for BDO er at du er ambisiøs på teamets og egne vegne, og at du lett går den ekstra mila for å sikre kunden de beste løsningene. Arbeidssted er Vika i Oslo.

Søk her

3 regnskapsmedarbeidere

Har du god erfaring med regnskap A – Ø, og etter nøye vurdering klar for å ta ansvar for egne kunder? Fast stilling ledig nå hos BDO, der du vil inngå i et team som garantert vil inspirere deg både faglig og personlig. Stillingen rapporterer til teamleder. 

Vi tror du har vært med i gamet en stund, så du vet utmerket godt hva de faglige oppgavene dreier seg om i store trekk. Det viktigste for BDO er at du er ambisiøs på teamets og egne vegne, og at du lett går den ekstra mila for å sikre kunden de beste løsningene. Arbeidssted er Vika i Oslo.

 

Søk her

5 controllere til BDO

Sannsynligvis har du det utmerket der du er, men kunne du tenke deg litt mer luft under vingene? BDO har gode, krevende kunder som vil gi deg topp utfordringer faglig. Stillingen er fast og rapporterer til leder for divisjon regnskap. Du har erfaring som controller, CFO eller økonomisjef. Arbeidsoppgavene vil variere fra å jobbe som controller internt hos oss, og ute hos våre kunder. Med din erfaring vet du i hovedtrekk hva dette går ut på, og at oppgavene og forventningene til deg vil variere noe fra kunde til kunde. Det viktigste for BDO er at du tør å utfordre og dessuten gå den ekstra mila for å skape gode opplevelser for kunden. Arbeidssted er Oslo.

 

Søk her

1 regnskapsmedarbeider for BDO på Gardermoen

Har du solid erfaring med regnskap A – Å, og kjenner deg klar for mer ansvar? Fast stilling ledig hos BDO, hvor du vil inngå i et team og få ansvar for egne kunder. Stillingen rapporterer til teamleder. 

Vi tror du trives minst like godt med mennesker som med tall, og at du er komfortabel med å ha den kommersielle hatten på i ulike situasjoner. Det viktigste for BDO er at du er ambisiøs på teamets og egne vegne, og at du lett går den ekstra mila for å sikre kunden de beste løsningene. Arbeidssted er Gardermoen.

 

 

søk her

Lede et team innen regnskap hos BDO på Lillestrøm?

Sannsynligvis har du det riktig bra der du er, men kunne du tenke deg mer ansvar? Hos BDO får du både personalansvar for teamet og totalansvar for teamets kunder. Stillingen er fast og rapporterer til partner for BDO på Lillestrøm. Du har god regnskapserfaring og god økonomisk forståelse, så du vet nok hva oppgavene dreier seg om i store trekk. Det viktigste for BDO er at du vil utfordre og gi det lille ekstra som kreves for å skape gode løsninger. Løsninger som løfter teamet og som skaper de beste opplevelsene for kundene. Arbeidssted er Lillestrøm.

søk her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor