facebook tracking

BONORD

Kompetent, tilstede, engasjert

Bli del av vårt team i BONORD

BONORD er en medlemsorganisasjon som driver boligbygging, teknisk og økonomisk boligforvaltning, og eiendomsmegling gjennom GARANTI-kjeden. Vi er i dag Nord-Norges største private eiendomsforvalter med nesten 24.000 medlemmer og en forvaltningsportefølje på over 13 000 boenheter gjennom over 400 boligselskaper.

Våre kontorer er godt forankret i Hammerfest, Tromsø og Harstad. Vi jobber nå med å utvikle og bygge flere boliger, og har mange spennende prosjekter på trappene de nærmeste årene.

I BONORD møter du engasjerte kollegaer med bred boligkompetanse i et tverrfaglig og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi lever etter vår visjon Trygt å bo, godt å leve Vi bygger Nord-Norge!

Under finner du mer informasjon om spennende stillinger hos oss.

Lønn- og HR Koordinator

BONORD har hatt en betydelig vekst de senere år, og har ambisjoner om å vokse videre. Nå er vi på jakt etter en kollega som både har kompetanse og erfaring med lønn og HR-faglige spørsmål, men som også har god systemforståelse og digital kompetanse, og som evner å raskt tilegne seg ny kunnskap og lære seg nye verktøy og metoder.

Les mer om stillingen

Regnskapsfører

Har du genuin interesse for regnskap, digitalisering og nye teknologiske løsninger. Det er viktig for oss at du har gode samarbeidsegenskaper og ønsker å skape gode kundeopplevelser både internt og eksternt.   Har du i tillegg evnen til å dele kunnskap og motiveres av å lære deg nye ting? Kanskje du har vært med på et systemskifte og motiveres av å finne nye løsninger på hvordan vi best kan løse våre oppgaver?  Da er du forhåpentligvis kandidaten vi søker.

Les mer om stillingen
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor