facebook tracking

Brevik Engineering AS

tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger

 

Brevik Engineering AS er en bedrift i vekst bygget på en lang tradisjon med design av skip og flytende offshoreinnretninger. Vi trenger flere dyktige medarbeidere, og er du sulten på nye utfordringer kan det være  nettopp deg vi ser etter.  I Brevik engineering er vi 41 ansatte, med erfaring innen den maritime sektoren. Vi holder til ved vannkanten i Brevik og har nydelig utsikt til en av Norges mest trafikkerte skipsleder. Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø,. Vi tilbyr god oppfølging , fadderordning og sosiale arrangement under normale omstendigheter. Ta en titt på stillingene under. 

Har du spørsmål til stillingene  kan du kontakte Tone Wedde -  rådgiver i Adecco Select. Merk mailen med Brevik Engineering og stillingstittel.  Tone Wedde: Tone Wedde@adecco.no

Senior Ingeniør elektriske systemer

Personen vi søker vil jobbe med systemdesign for konsepter, design, både innen grunnleggende prosjektering og detaljprosjektering for alle typer flytende installasjoner innen skips, olje og gass industrien og for landbasert industri. Som Senior ingeniør vil du få ansvar for å gjøre design og analyser i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på integrerte elektriske systemer og teknisk sikkerhet. Videre vil du også bidra til teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø innen elektro og energistyring.

søk her

Ingeniør HVAC design og konstruksjon

Personen vi søker vil jobbe med design av HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) for konsepter, grunnleggende prosjekteringsfaser og detaljprosjektering for alle typer flytende installasjoner innen skips, olje og gass industrien og for landbasert industri. Som ingeniør vil du få ansvar for å gjøre design og analyser i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på prosess og teknisk sikkerhet. Videre vil du også bidra til  teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

søk her

Strukturdesign

Personen vi søker vil jobbe med design av struktur for konsepter, grunnleggende engineering faser, detaljengineering og oppfølging mot verft. Kortere oppdrag med ombygninger og løsning av ikke standardiserte konstruksjonsoppgaver må påregnes. Kandidaten vil få ansvar for å gjøre design i henhold til vår prosjekt- og kvalitetsstandard, med fokus på gode og varige løsninger. Videre vil du også bidra til  teknisk utvikling av vårt gode multidisipline fagmiljø.

søk her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor