facebook tracking

Verdensledende på MEMS teknologi

Vi leverer innovative produkter og løsninger

Memscap AS er en forretningsenhet i det franske selskapet Memscap SA og holder til på Skoppum i Horten kommune i Vestfold. Memscap AS produserer og utvikler trykk-sensorer og transdusere basert på MEMS silisiumteknologi innenfor markedsområdene medisin og luftfart. Selskapet jobber i henhold til kvalitetsstandardene ISO-9001, AS-9100 og ISO-13485. 

Memscap på Skoppum ble etablert i 1999, og i dag er vi hele 50 ansatte. Vi representerer hele verdikjeden fra salg, utvikling, støttefunksjoner til hele veien gjennom produksjonen. Hovedkontoret vårt er i Grenoble, Frankrike. Vi har også en søsterbedrift med en produksjonsenhet  i Raleigh, NC i USA. Avdelingen på Skoppum er den største i konsernet og her foregår det meste av produksjon og utvikling av våre produkter.   

Vi leverer sensorteknologi til mange anerkjente merkenavn og produsenter i hele verden. Boeing, Airbus, NASA, Lockheed Martin, Phillips, Siemens og GE – for å nevne noen.  

Behovet for ny teknologi og våre sensorer basert på MEMS-teknologi vokser stadigderfor søker vi nye kloke hoder. Er dette et fagfelt du brenner for? Da ønsker vi å utvikle oss sammen med deg! 

Prosessleder

Memscap er i vekst, og det krever også at vi forbedrer våre prosesser. Dette er en faglig og teknisk stilling, der du skal være pådriver for å opprettholde, videreutvikle og være bindeleddet mellom teknisk avdeling og produksjonsavdelingen. Du er god på dokumentasjon og forbedringsarbeid, samtidig er du «hands on» og bidrar operativt ute i avdelingene med mekanisk- og elektroreparasjoner, vedlikehold, test og opplæring.  

Du har ingeniørutdannelse innen elektronikk eller mekanikk, men høy interesse og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Du er opptatt av å jobbe nøyaktig og er stolt av å levere kvalitet i arbeidet ditt. Du jobber godt selvstendig, er tydelig, motiverende og samlende som leder og kollega.  

Dette er en stilling for deg som liker utfordringer, ønsker å oppnå gode resultater og har god gjennomføringsevne. Du vil ha stor påvirkning på ulike områder fra arbeidsprosesser til bruk av utstyr. Dette er en variert og spennende jobb med store internasjonale kunder. 

 

Les mer her

Prosess supportmedarbeider

Vi trenger deg som er nysgjerrig på elektronikk, software og IKT! Du vil være en stor bidragsyter i oppsett, test og opplæring av ulike maskiner og utstyr. Dette innebærer også enkelt vedlikehold, kalibrering og reparasjoner.  

Du er gjerne nyutdannet innen elektronikk eller annen teknisk utdannelse, men du kan også ha noen år med relevant arbeidserfaring. Du vil få ansvar for å tilrettelegge for operatørene i produksjon og koordinering av serviceavtaler. Dokumentasjonsarbeid, oppdateringer og avvikshåndteringer vil også være viktige oppgaver i denne stillingen.  

Som person arbeider du proaktivt, du er rask på ballen, kvalitetsbevisst, nøyaktig og systematisk. Du har gjennomføringsevne, er service-minded og er en god samarbeidspartner.  

Hos oss vil du få en variert og spennende arbeidshverdag, samt arbeide med produkter som leveres til store anerkjente internasjonale kunder.  

Les mer her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor