facebook tracking

Memsap AS

Memscap er verdensledende når det gjelder MEMS baserte trykksensorer innen medisin og luftfart

Memscap AS i Skoppum søker flere ingeniører til sitt utviklingsteam

 

 

 

MEMSCAP AS er en forretningsenhet i det franske selskapet Memscap SA og holder til på Skoppum i Vestfold. Memscap AS produserer og utvikler sensorer og transdusere basert på MEMS silisiumteknologi innenfor markedsområdene medisin og luftfart. Selskapet jobber i henhold til kvalitetsstandardene ISO-9001, AS-9100 og ISO-13485.

I Memscap sine lokaler på Skoppum foregår både utvikling og produksjon av våre produkter. Det vil si at Memscap representerer hele verdikjeden fra utvikling og produksjon til salg. Memscap AS ble etablert i 2002 og er i dag 48 ansatte.

Har du spørsmål til stillingene  kan du kontakte Tone Wedde -  rådgiver i Adecco Select. Merk mailen med Memscap AS og stillingstittel.  Tone Wedde: Tone Wedde@adecco.no

Senior Software-ingeniør

Memscap trenger flere medarbeidere til sitt Softwareteam for å utvikle produksjons- og test Software som benyttes for å produsere, teste og kvalifisere kritiske komponenter til fly industrien. Flere planlagte og pågående prosjekter innbefatter også Software i produktene som må kvalifiseres iht. RTCA DO-178C Level A.

Memscap er markedsledende innen sine segment mot passasjerfly, droner og helikopter. Disse høynøyaktighetsproduktene krever omfattende kvalifiseringstester og produktforståelse. Vi har et sterkt utviklingsteam som dekker alle fagfelter, hvor alle jobber tverrfaglig og i team. Det er investert mye de siste årene på å bygge opp gode utviklingsverktøy og kvalitetssystemer for mikrokontroller utvikling.


søk her

Elektronikk/Embedded Software-ingeniør

Memscap trenger flere utviklingsingeniører til sitt utviklings-/elektronikkteam. Teamet utvikler produkter, samt testoppsett som brukes både ved kvalifisering av produktene og i volumproduksjon. Memscap er markedsledende innen sine segmenter mot passasjerfly, droner og helikopter. Disse høynøyaktighetsproduktene krever omfattende kvalifiseringstester og produktforståelse. Vi har et sterkt utviklingsteam som dekker alle fagfelter, hvor alle jobber tverrfaglig og i team. Det er investert mye de siste årene for å bygge opp gode utviklingsverktøy og kvalitetssystemer for utvikling av mikrokontrollere.

søk her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor