facebook tracking

Jobb fremtidsrettet med sjømat!

IT – Økonomi – Salg

Nergård ansetter!

Vårt hovedkontor i Tromsø forbereder seg på neste steg i utviklingen. Vi er et integrert fiskerikonsern innen fangst, foredling og salg. For oss i Nergård er det viktig å være bærekraftig og bevare ressursene havet gir oss. Derfor jobber vi aktivt med å ta i bruk ny kunnskap og teknologi, slik at vi skaper trygge og fremtidsrettede arbeidsplasser. Hos for du muligheten til å forme fremtiden i en næring som stadig er i utvikling. Vi er et aktivt og sosialt arbeidsmiljø, som holder til midt i Tromsø sentrum i moderne kontorlokaler. Se på våre fire nye stillinger, vi ansetter innen IT, økonomi/regnskap og salg. Trykk på linken under stillingen du vil søke på. 

Spørsmål angående stillingene? 

Økonomimedarbeider/Junior Controller/Selger: Ta kontakt med Lisbeth Kåberg tlf: 901 71 451 eller Jeanette Aslaksen tlf: 977 73 572 i Adecco Select som bistår oss i denne rekrutteringsprosessen. 

 

For IT-stillingen Teknisk prosjektleder er det Modis som bistår. Ta kontakt med Asbjørn Berge, asbjorn.berge@modis.no eller Ingrid Kolaas, ingrid.kolaas@modis.no  

 

Junior Controller

Ambisiøs og sulten på utfordringer? Jobb tett med ledelsen og bistå i økonomiske problemstillinger og beslutningsstøtte. Du vil også håndtere utarbeidelse og oppfølging av budsjett, prognoser, KPIer og analyser. Du har fullført bachelor/mastergrad innen økonomi og har meget god regnskapsforståelse. Som person bidrar du som dedikert, målrettet og med en sterk gjennomføringsevne.

Les mer om stillingen Junior Controller

Økonomimedarbeider

Jobb med avstemning, kontering og bilagshåndtering, faktura, lønn og reiseregninger. Hverdagen vår preges av høy aktivitet hvilket krever at du motiveres av høyt tempo. Vi ser etter deg som bidrar med god systemforståelse og er endringsvillig. Du har fullført bachelorgrad i økonomi/regnskap og har god regnskapsforståelse. 

 

Les mer om stillingen øknomomimedarbeider

Selger

Interesse og stor motivasjon for å ta del i sjømatnæringen? Som selger hos oss får du muligheten til å forankre vår satsing på hvitfisk/filet. Du får ansvar for å øke kundebasen og bidra i produktutviklingen. Du har viljesterk pågangsmot, høy omstillingsevne, struktur og kontroll på detaljene. Du behersker norsk og engelsk flytende, fullført bachelorgrad (4-5 års relevant salgserfaring veier opp for manglende utdanning), bransjeforståelse er en fordel og gjerne erfaring fra oppsøkende salg.

Les mer om stillingen selger

Teknisk prosjektleder til digitaliseringsprosjekter

Vi trenger en erfaren prosjektleder som skal lede, identifisere og planlegge ulike digitaliseringsprosjekter. Vi digitaliserer hele selskapet – havfiske, konsern og fiskeanlegg. Det er skissert en langsiktig strategi med ekstern rådgiver, og vi ser etter deg som i en hektisk hverdag sørger for riktig prioritering, tidsstyring og fremdrift. Har du erfaring fra endringsprosesser og forbedringsarbeid, og bidrar god med god teknisk forståelse? Ta kontakt med Modis. 


Les mer om Stillingen teknisk prosjektleder
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor