facebook tracking

NordNorsk Reiseliv

Storslagen natur og rik kulturarv

NordNorsk Reiseliv ønsker deg på laget!

Bli med på vår reise mot gjenåpning og gjenreising av reiselivet i Nord-Norge. Vi brenner for Nord-Norge og har kontorer i Alta, Tromsø og Bodø der vi har dyktige mennesker som jobber målrettet med nettopp dette, i samarbeid med destinasjonsselskaper og reiselivsnæringen over hele Nord-Norge. 

Vi styrker laget for fremtiden med tre nye spennende stillinger - scroll videre for mer informasjon.

Insight Manager

Vi har tilgang til mye data og informasjon i vår næring, som vi mener bør gi oss og våre oppdragsgivere verdifull innsikt. Er du vår nye Insight Manager som evner å fremskaffe, systematisere, bearbeide og ikke minst formidle denne verdifulle informasjonen?

Les mer om stillingen Insight Manager

Digital Storyteller

Nord-Norge er full av nydelige historier som venter på å bli fortalt, enten gjennom tekst, bilde eller video ønsker vi å formidle disse, ikke bare i Norge og Svalbard men til hele verden. Vi ser nå etter en digital storyteller som ikke bare evner å produsere disse historiene, men har de digitale ferdighetene til formidle de i riktige kanaler.

Les mer om stillingen Digital Storyteller

Utviklingsleder Troms og Finnmark

Er du vår Utviklingsleder Troms og Finnmark som har et brennende ønske om at vi sammen skal kunne videreutvikle reiselivsnæringen i Nord-Norge i en bærekraftig retning. Du vil være en kunnskapsrik rådgiver som arbeider målrettet og strategisk med reiselivsnæringen, næringslivet, myndighetene, samarbeidspartnere og andre interessenter i regionen. Det er derfor viktig at du har mye kunnskap om regionen og gjerne fra reiselivsnæringen. 

Les mer om stillingen Utviklingsleder Troms og Finnmark

Bli med på laget vårt for å videreutvikle fantastiske reiselivet i Nord-Norge!

 

 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor