facebook tracking

Ingeniører og software utviklere

- jobb med å utvikle og produsere produkter

Stillinger

Vi skal hente inn fire nye medarbeidere til ulike stillinger hos oss. Vi er et selskap som jobber med egenutviklede og egenproduserte produkter for ulike industrielle markedsområder. Disse områdene er i hovedsak fangstkontroll for fiskeri og havforskning, samt trykk- og lastsensorer innen områdene offshore og maritim.

 

Teknologikonsernet har i overkant av 60 ansatte i Norge og preges i stor grad av nytekning, patenterte ideer og materialisering av disse. Våre kunder stiller store krav til nøyaktighet, leveringstid og kvalitet i alle ledd.

 

Scantech Industrier tilbyr gode utviklingsmuligheter i et lite, men faglig sterkt miljø som er hyggelig og uformelt. Som person er det viktig for oss at du er selvdreven, engasjert og har gode evner til å ta ansvar og jobbe i små tverrfaglige team hvor den enkeltes innsats er betydningsfull.

 

Selskapet holder til i trivelige maritime omgivelser nær Åsgårdstrand, ca. 15 min fra Tønsberg og Horten. Les gjerne mer om oss på www.scantech.no.

 

Les mer om Scansense og Scanmar nederst på siden. 

 

 

Servicetekniker/serviceingeniør for Scanmar

Eksplisitt rettet mor Scanmar porteføljen, søker vi etter en serviceperson som hovedsakelig vil jobbe med testing av feilsøking av servicevarer. Stillingen vil omfatte noe reisevirksomhet på serviceoppdrag, Worldwide. Samt support over telefon og e-post. Du har gjerne en bakgrunn som serviceelektroniker eller elektronikkingeniør eller lignende teknisk bakgrunn. Som person er du en relasjonsbygger, serviceorientert, faglig nysgjerrig, en god problemløser og jobber godt selvstendig ute når du er på reise. 

 

Les mer her!

Junior- softwareutvikler

Er du åpen, nysgjerrig og samarbeidsorienter? Til vår utviklingsavdeling søker vi en selvgående og metodisk junior- softwareutvikler. Du har noen års erfaring, og vil utvikle din kompetanse innenfor ulike fagdisipliner. Vi jobber i et Windows miljø, og du har erfaring med programmering innen C++, C# eller andre objekt orienterte språk. Du er interessert i ny teknologi og lyst til å lære.

 

Embedded Softwareutvikler

Arbeidet vil bestå av SW-design i samarbeid med designansvarlig, utvikling og støtte til vår produksjonsavdeling. Stillingen innebærer programmering av givere med CAN, 4-20 Ma- interface samt programmering på våre batteriopererte, multiprosessor målesensorer. Du er nysgjerrig på hvordan ting virker, jobber godt selvstendig og liker å sette deg inn nytt materiale. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et sterkt faglig uformelt miljø. Du har en utdannelse innen SW, kan lese et kretsskjema og relevant arbeidserfaring. 

 

Prosessingeniør utvikling

Vi har behov for deg med prosessteknisk kompetanse til vår utviklingsavdeling. Denne stillingen er for deg som ønsker å jobbe med utvikling og optimalisering av våre systemer og prosedyrer. Du vil også være et bindeledd mellom utvikling og produksjon. Du har gjennomføringsevne, setter deg raskt inn i nytt materiale og ønsker å være en del av et team der kunnskapsdeling står i fokus. Du er utdannet innen elektronikk, prosessteknologi eller tilsvarende og har noen års relevant arbeidserfaring. 

 

Scanmar

Scanmar er pionéren blant produsenter av fangstkontrollsystemer. Vår målsetning er å tilby kommersielle fiskere utstyr som gir økt effektivitet og økonomisk gevinst.

Scanmars fangstkontrollsystemer kjennetegnes av avansert teknologi og høy kvalitet. Siden 1980 har vi investert 400 millioner norske kroner i forskning og utvikling av robuste, pålitelige og innovative produkter.

Til Scanmar porteføljen søker vi nå en dyktig og løsningsorientert servicetekniker/serviceingeniør samt en junior softwareutvikler. 

Scansense

Gjennom mer enn 30 år har ScanSense utviklet seg til å bli en stor global produsent av ulike sensorer i ulike teknisk krevende applikasjoner og miljøer. Utviklingen har vært mulig fordi vi har høyt kvalifiserte og dristige ansatte, og fordi vi har utfordrende kunder som krever og hjelper oss med å oppnå våre visjoner og mål.

ScanSense er en leverandør av standardiserte og skreddersydde sensorløsninger for lasting og trykkansøkninger.

Til ScanSense porteføljen søker vi en nysgjerrig og softwareutvikler og en prosessingeniør som  skal jobbe med utvikling prosessteknisk kompetanse til vår utviklingsavdeling.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor