facebook tracking

Energimontør og prosjektleder

Godt arbeidsmiljø - i et entreprenørselskap i utvikling.

Stange Energi har i 100 år vært en viktig aktør i Stange kommune. Bedriften er organisert som konsern og selger kraft, nett og entreprenørtjenester gjennom datterselskapene Stange Energi Marked, Stange Energi Nett og  Stange Energi AUS. Stange Energi har totalt 59 ansatte og er heleid av Stange kommune.

Våre kjerneverdier Vi skal kjennetegnes ved pålitelighet, kompetanse og Arbeidsglede i forhold til kunder, medarbeidere, eier, leverandører og samarbeidspartnere. Alle ansatte i Stange Energi er stolte av jobben vi gjør og av arbeidsplassen vår.

Vår visjon: Til å være stolt av!


https://www.stangeenergi.no/stange-energi-aus/

Stange Energi AUS AS er entreprenørselskapet i Stange Energi. Vi utfører et vidt spekter av tjenester innen bygging, vedlikehold og rehabilitering av høy- og lavspent distribusjonsnett, pluss tjenester innen regionalnett.

Vi har ambisjoner om å være ledende på AUS-tjenester, så her får du en fin utfordring. Vårt spesialfelt er arbeid under spenning, og vi leverer tjenester til hele det norske markedet. Litt ubeskjedent kan vi si at tilbakemeldingene fra våre oppdragsgivere er gode.

Energimontør

Vi har stadig økende oppdragsmengde og trenger flere dyktige medarbeidere på vårt montørteam.

I løpet av de neste par år ønsker vi å ansette flere dyktige lagspillere.  Vi søker både nyutdannede og erfarne montører til spennende oppdrag.

Som ansatt hos oss kan vi tilby deg utfordrende arbeidsoppgaver i et selskap vi er stolte av.

Vil du blir vår kollega? Vi tilbyr et ungt og godt arbeidsmiljø, i et entreprenørselskap i utvikling og som er i vekst.

Lær mer her

Prosjektleder

Prosjektavdelingen trenger – en dreven person som skal planlegge, lede og koordinere egne prosjekter. Som prosjektleder tar du eierskap til prosjektene, ansvar for oppgavene og bygger team som skal levere. Du har god teknisk innsikt og dermed mulighet til å ha et godt overblikk over bedriftens løsninger og en forståelse av hva som skal til for å lykkes. Noe reising må påregnes

Lær mer her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor