facebook tracking

Energimontører

Godt arbeidsmiljø - i et entreprenørselskap i utvikling.

Stange Energi har i 100 år vært en viktig aktør i Stange kommune. Bedriften er organisert som konsern og selger kraft, nett og entreprenørtjenester gjennom datterselskapene Stange Energi Marked, Stange Energi Nett og  Stange Energi AUS. Stange Energi har totalt 59 ansatte og er heleid av Stange kommune.

Stange Energi AUS AS er entreprenørselskapet i Stange Energi. Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester innen bygging, vedlikehold og rehabilitering av høy- og lavspent distribusjonsnett. Vi kan også tilby tjenester innen regionalnett bygget med trestolper. Vår spesialkompetanse innen arbeid under spenning gjør det mulig for oss å utføre mange arbeidsoppgaver uten utkobling.

Våre kjerneverdier
Vi skal kjennetegnes ved pålitelighet, kompetanse og Arbeidsglede i forhold til kunder, medarbeidere, eier, leverandører og samarbeidspartnere. Alle ansatte i Stange Energi er stolte av jobben vi gjør og av arbeidsplassen vår.

Vår visjon: Til å være stolt av!

https://www.stangeenergi.no/stange-energi-aus/

Energimontør

Vi har stadig økende oppdragsmengde og trenger flere dyktige medarbeidere på vårt montørteam.

I løpet av de neste par år ønsker vi å ansette flere dyktige lagspillere.  Vi søker både nyutdannede og erfarne montører til spennende oppdrag.

Som ansatt hos oss kan vi tilby deg utfordrende arbeidsoppgaver i et selskap vi er stolte av.

Vil du blir vår kollega? Vi tilbyr et ungt og godt arbeidsmiljø, i et entreprenørselskap i utvikling og som er i vekst.

Lær mer her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor