facebook tracking

Jobb med maskiner til anlegg og landbruk. Vi ansetter!

Vi utvider med 5 nye ansatte til vår landbruk- og anleggsavdeling i Tromsø. Traasdahl AS er en etablert forhandlere av bil, maskin og traktor med snart 30 års fartstid i bransjen. Som eneste bedrift har vi fått tillitten til å være leverandør for både AK-Maskin med Case IH og New Holland, samt HCP med Deutz-Fahr og Zetor. Utover dette har vi også Kobelco gravemaskiner og Weidemann hjullastere. Vi er en entusiastisk og profesjonell organisasjon på 45 ansatte, med mål om å være ledende på kvalitet og service. For at du som ansatt skal lykkes i takt med vår vekst som en mangfoldig leverandør, investerer vi i din utvikling.  

Se på stillingene under.

Ta gjerne kontakt med Lisbeth eller Jeanette  - rådgivere i Adecco Select. Merk mailen med Traasdahl og stillingstittel. 

Lisbeth Kåberg: lisbeth.kaaberg@adecco.no 

Jeanette Aslaksen: jeanette.aslaksen@adecco.no

 

Mekaniker/Tekniker

Vi har 2 stillinger ledig som maskin- og landbruksmekanikere/teknikere. Du jobber med feilsøking, reparasjoner, klargjøring av alle våre anleggs- og landbruksmaskiner. Dette gjør du både på verkstedet og i feltet. Vi tilbyr egen servicebil, faglig på fyll, og du får tett oppfølging, der du får mulighet å jobbe målrettet med oppdragsløsning som kan generere bonus. 

 

Du kan vise til relevant fagbrev og minimum 3 års erfaring med tyngre kjøretøy, anleggsmaskiner og/eller traktor.  

 

 

Les mer her

Selger

Du håndterer salg av anleggsmaskiner, traktor og annet relevant utstyr. Du tar eierskap for hele salgsprosessen og evner å levere de lille ekstra i kvalitet og service, som skaper tillitt og bygger langvarige relasjoner. 

   

Du har god kjennskap til landbruk- og/eller entreprenørbransjen gjennom arbeidserfaring eller utdannelse. For deg etableres et godt salg gjennom din kunnskap der du jobber proaktivt og profesjonelt.  

Les mer her

Delelager

Du vil få ansvar for delesalg og lagerhåndtering tilknyttet landbruk og anlegg. Du kjennetegnes som en initiativtager som jobber strukturert, der andre opplever deg som samarbeidsvillig og ofte en som er i forkant av henvendelser.    

   

Ønskelig med bransjekunnskap fra landbruk og/eller anleggsbransjen. Du kan vise til økonomisk og grunnleggende forretningsforståelse. Med din erfaring fra salg/logistikk blir du en solid bidragsyter hos oss.  

Les mer her

Servicekoordinator

Nyopprettet stilling som servicekoordinator der du er bindeleddet mellom kunde, leverandør og verkstedet. Du skal koordinere verkstedsoppdrag til alle våre mekanikere inne og i feltet, samt håndtere kundekontakt fra A til Å i samarbeid med nærmeste leder. Med en positiv innstilling holder du hodet kaldt i en hektisk hverdag, og ivaretar vårt mål om å gjør ting rett første gang med en stødig informasjonsflyt. 

   

Bakgrunn og kjennskap til bransjen, anlegg/maskin og tyngre kjøretøy, er en sterk fordel samt god økonomiforståelse. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk og gjerne erfaring fra kundemottak og/eller salg.   

Les mer her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor